N.a.v. de laatste persconferentie zijn door de overheid nieuwe versoepelingen aangekondigd ingaande zaterdag 26 juni. Hierop is ook het voor ons leidende protocol “verantwoord zwemmen” aangepast (versie 6.0) en passen we toe wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Onderstaand de mogelijkheden voor onze baden vanaf 26 juni:

De Leemdobben en Lemferdinge:

Banen zwemmen:

Online reserveren voor banen zwemmen blijft van toepassing via deze website. Er kunnen maximaal 18 zwemmers per tijdsblok reserveren. (Reserveren LeemdobbenReserveren Lemferdinge). Op dinsdag, woensdag en donderdag is er ook nog de mogelijkheid om in twee tijdsblokken (17.30 uur en 18.30 uur) na het recreatief zwemmen banen te zwemmen.

Recreatief zwemmen:

Vanaf zaterdag 26 juni werken we met een tijdsblok voor recreatief zwemmen. Maandag t/m vrijdag van 12.30 – 17.00 uur, zaterdag en zondag van 12.30 –  16.30 uur. Iedereen is welkom met een maximum van 600 bezoekers per tijdsblok (vol=vol).

Opmerking: tijdens het blok recreatief zwemmen is er vaak genoeg ruimte om ook banen te zwemmen.

10-baden kaarten zijn vanaf heden weer te koop en een 10-badenkaart van 2019 is nog te gebruiken (10-badenkaart van 2020 is niet te gebruiken, was speciaal tarief alleen voor dat seizoen). U reserveert dan als abonnementhouder/meerbadenbandje.

Zwemlessen:

Vanaf vrijdag 4 juni worden er zwemlessen verzorgd in Lemferdinge, in De Leemdobben tot nadere aankondiging nog niet mogelijk.

Aquasporten:

Vanaf maandag 14 juni zullen de aquajogging lessen weer verzorgd worden.
De Leemdobben: dinsdag van 09.30 – 10.00 uur en woensdag van  19.30- 20.00 uur
Lemferdinge      : maandag van 09.30 – 10.00 uur en vrijdag van 19.00 – 19.30 uur

Algemeen:

Vanaf 5 juni is douchen weer toegestaan en zal ook de kleedaccommodatie van De Leemdobben weer geopend zijn m.u.v. de grote kleedruimtes. Entree gaat ook weer via de “normale” entree en niet meer via het grote hek op de parkeerplaats.

Iedere bezoeker dient ten aller tijde zijn of haar toegangsbewijs te tonen aan het personeel alvorens te gaan zwemmen.

 

Aqualaren:

Banen zwemmen:

Online reserveren voor banen zwemmen blijft van toepassing via deze website (Reserveren Aqualaren). Er kunnen maximaal 15 zwemmers per tijdsblok reserveren. Vooralsnog geen veranderingen in tijden.

Recreatief zwemmen:

Vanaf 13 juni is recreatief zwemmen in Aqualaren mogelijk op zondagen van 12:00 – 13:45 en 14:00 – 15:45. Hiervoor is online reserveren verplicht (maximaal 125 bezoekers per tijdsblok)

Aquasporten en doelgroepen:

Deze activiteiten worden weer opgepakt na de zomervakantie.

Algemeen:

Vanaf 5 juni is douchen weer toegestaan, de grote “schapenhokken” blijven nog wel gesloten.

   

Tot zover deze update en we willen nogmaals benadrukken dat u altijd uw toegangsbewijs (abonnement, 10-badenkaart, reserveringsbewijs of meerbadenbandje voor Aqualaren) moet tonen aan het personeel!!

 

Zodra er meer versoepelingen worden aangekondigd zullen wij hierop anticiperen en eventueel toepassen waar mogelijk. Houdt u daarom altijd goed onze website www.zwembaden-tynaarlo.nl in de gaten. Hierop staat de meest actuele situatie op vermeld.